top of page
Ara

Çin Uluslararası İthalat Fuarı

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yaptığı duyuruda aşağıdaki açıklamalara yer vermiştir.



İlki 05-10 Kasım 2018 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti’nin Şangay kentinde gerçekleştirilen “Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE)”na 172 ülkeden yaklaşık 3.600 katılımcı iştirak etmiştir. Biri hizmet ticareti, altısı mal ticareti olmak üzere yedi bölüme ayrılmış olan fuar 2018 yılında yaklaşık 400.000 Çinli alıcının yanı sıra 6.200 uluslararası katılımcı tarafından da ziyaret edilmiştir.


Geçtiğimiz yıl 725 m2 alanda 38 firmamızın iştirak etmiş olduğu China International Import Expo’ya milli katılım organizasyonu gerçekleştiren İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) bu sene de milli katılım çalışmalarına başlamıştır.


Bu sene de Kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek olan China International Import Expo 2019 Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunu kapsamında katılacak firmalarımız için, yer kirası, özel stant konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri, fuar alanında verilecek diğer hizmetler (internet bağlantısı, catering, faks, katılımcı broşürü vb.) ile teşhir ürünlerinin (İstanbul - Fuar alanı - İstanbul) deniz yolu ile nakliyesini içeren katılım bedelinin nakliye dâhil 750 USD/m2, nakliye hariç 690 USD/m2 olacağı öngörülmektedir.



Bu bağlamda, fuara katılmak isteyen üyelerimizin en geç 8 Mart 2019 Cuma günü 17:30’a kadar https://tinyurl.com/ciie2019millikatilim linkinde yer alan online başvuru formunu doldurarak, aşağıda belirtilen banka hesabına 1.000 USD avans tutarının yatırıldığına dair ödeme dekontunu coskunc@oaib.org.tr mail adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page